Spring naar de inhoud

Zeg het met de app

Vergeet saaie briefings voor nieuwe uitzendkrachten of eindeloze onthaalbrochures die niemand leest. Met de Welqome App heeft elke uitzendkracht alle nodige info bij de hand en in de zakken. Om het even waar hij aan de slag gaat.

Van praktische bedrijfsafspraken, interiminfo tot een uitdagende challenge: dankzij Welqome verzamel je alle info in één app en maak je het onthaal van nieuwe werknemers makkelijk en aangenaam.

Zo kan je als uitzendkantoor of bedrijf inspelen op nieuwe zaken én extra leermomenten voorzien voor je beginnende medewerkers.

Redenen om de app te gebruiken

Wil je meer info?
Contacteer ons

Contact

Dagelijkse uitdagingen

Dagelijkse meldingen houden de uitzendkracht alert. Een grapje, een uitdaging of een bedrijfsfilmpje: via push-berichten ontvangt de jongere een dagelijkse update. Kwestie van belangrijke info onder de aandacht te houden of de werkdag te starten met een glimlach, dat kan natuurlijk ook.

Makkelijk te beheren

Toon de info die jij wil. Als uitzendkantoor of werkgever creëer je zelf je het bedrijfsprofiel en heb je 100 % controle over de getoonde gegevens. En verandert er iets? Een aanpassing is zo gebeurd.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info