Spring naar de inhoud

Tools

Welqome da’s ook een heleboel online tools, 100% gratis, die je helpen in je zoektocht naar een job!

Testyourselfie

Solliciteren, da’s altijd een beetje jezelf verkopen. Eén van de troeven die je alvast kan uitspelen, is… je soft skills! Soft skills zijn superbelangrijke vaardigheden die je nodig hebt op de werkvloer, maar waar geen specifieke opleidingen of diploma’s voor bestaan. Denk maar aan ‘op tijd komen’, ‘flexibiliteit’. Wil je weten hoe ’t met je soft skills zit, en waar je nog beter kan? Doe dan zoals de 70.000 andere gebruikers, en surf naar Testyourselfie.eu!

Meer lezen

Interiminfo.be

Op deze website vind je alle info over uitzendarbeid terug, maar ook over werk in het algemeen. Ben jij op zoek naar een job in de uitzendsector en wil je graag weten hoe je een mooi CV kan maken of hoe je bij een uitzendkantoor kan solliciteren? Ga dan snel naar interiminfo.be!

Meer lezen

Welqome app

Een jongere is net gestart bij één van jouw klanten en je zorgt graag voor een goede opvolging? Dit kan via onze Welqome app! Stuur dagelijks tips over het bedrijf waar hij/zij aan de start gaat! Bv. Reminder om zijn wekelijks contract te tekenen op je website, wie hij/zij moet opbellen als hij ziek is, etc.

Meer lezen

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info