Spring naar de inhoud

Vijf redenen om Interiminfo.be
te checken?

Een antwoord op alle vragen rond uitzendarbeid

Interiminfo.be is het eerste leerplatform over uitzendarbeid. Dat was nodig, want ook al is er online heel wat informatie over uitzendarbeid te vinden, de informatie is erg versnipperd. Interiminfo.be werd dan wel gemaakt voor jongeren, het platform is beschikbaar voor iedereen.

Zo maken ook begeleiders en uitzenders zelf geregeld gebruik van de website, en gebruiken ze het platform als one-stop-shop voor alles wat met uitzendarbeid te maken heeft.

Overtuigd? Ga als de bliksem naar www.interiminfo.be en ontdek alles over uitzendarbeid!

Ga naar Interiminfo.be

Eerlijk en neutraal

Interiminfo.be is bedoeld om te informeren. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, zijn we te rade gegaan bij experts uit het hele HR-landschap: uitzendconsulenten, trajectbegeleiders, lokale besturen, opleiders, vakbonden, juristen,… Uit verschillende sessies met een praktische en een juridische werkgroep kwam uiteindelijk Interiminfo.be voort. Zo kan je ervan op aan dat wat er op Interiminfo.be staat klopt, maar ook neutraal is.

Lekker snel, of liever traag?

Wil je snel iets weten over uitzendarbeid, dan zit je bij Interiminfo goed. Maar als je expert in uitzendarbeid wil worden, dan vind je bij ons ook je ding. Daarom heeft onze website twee kanten: de voorpagina die vol snelle blogberichten staat, maar ook een leerplatform achter de login. Jij zit zelf aan het stuur, en kiest dus zelf het tempo. In het leerplatform zit ook een zoekfunctie ingebouwd, voor als je ook daar snel iets wil weten.

Voor jongeren – mét jongeren

Het platform is gemaakt voor jongeren, maar ook door jongeren. We hielden twee workshops om te peilen naar de mening van HR-studenten. Zij formuleerden hun feedback over de inhoud, maar ook over de look. HR-studenten kunnen de website met twee brillen bekijken: die van jongere, maar ook die van uitzendconsulent of HR-professional. Daarnaast deden we een beroep op advies van Pimento, het kenniscentrum binnen het netwerk Chirojeugd Vlaanderen, over hoe we best met jongeren kunnen communiceren. Tot slot namen we Wablieft onder de arm om de e-learning na te lezen.

Altijd voor verbetering vatbaar

De arbeidsmarkt verandert constant, dus moet Interiminfo.be dat ook doen. Het is voor ons belangrijk dat de informatie op de website relevant en correct blijft. Ontdek je een fout of zijn we volgens jou iets vergeten? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat wat scheef zit, weer wordt rechtgezet, en wat ontbreekt, wordt aangevuld.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info