Spring naar de inhoud

Interiminfo in the spotlight

Interiminfo kreeg het WATWAT-label, maar wat betekent dat nu exact? Dit label garandeert dat het product op maat van jongeren, correct en volledig, empowerend, transparant, effectief, participatief en reflectief is. Maar hoe scoren wij op deze 7 punten?

Op maat van jongeren

De uitleg die terug te vinden is op interiminfo.be is niets nieuws, niets revolutionair. Maar de manier waarop de info gebracht wordt, is vernieuwend. Complexe en juridische vragen worden op onze website duidelijk en helder uitgelegd. Ook inclusiviteit mogen we niet vergeten anno 2022. Zo zijn managers niet enkel mannen en een gezin bestaan niet altijd uit een mama én papa met twee kinderen.

Empowering

Interiminfo geeft jongeren handvaten om aan hun zoektocht naar een geschikte job te beginnen. Op school is er altijd met het vingertje gewezen. Dit mag je wel. Dat mag je niet. Maar bij je jobzoektocht komt het erop neer dat het belangrijk is om zelfstandig te zijn en je eigen weg te zoeken. Wij ondersteunen hierbij door een antwoord te geven op veelgestelde vragen. Niet belerend, maar adviserend.

Reflectief

Lifelong learning. Da’s iets waar we bij Welqome en Travi volledig achter staan. Daarom staan we ook altijd open voor feedback. Van wie kunnen we die beter krijgen dan van de doelgroep zelf? Regelmatig werken wij samen met hogescholen en studenten die de website interiminfo.be analyseren. Met hun opmerkingen gaan wij aan de slag. Zo blijft onze website constant in beweging, mee met de trends.

Wij zijn hier niet om onszelf op te hemelen. Wij zijn er om jongeren te helpen, de arbeidsmarkt te bevorderen. Maar uiteraard hebben ook wij onze werkpuntjes. Zo kunnen we onder andere op participatief vlak nog verbeteren. Wij weten wat te doen!

En euh, vorm vooral zelf een mening en bezoek interiminfo.be voor een antwoord op al je werk gerelateerde vragen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info